Ervaringen van rechtzoekenden met het Amsterdamse advocatenkantoor Lima:

Lieve Salima, ik dank jou enorm voor jouw inzet in mijn zaak. NA 7 jaar zoeken via woningruil naar een geschikte woning voor mij en mijn gezin en constant afgewezen te worden, heb ik mij tot jou gewend in de hoop dat woningruil eindelijk eens zou gaan lukken. Door jouw inzet, correspondentie met de verhuurder en jouw kennis en expertise op dit gebied, is de woning aan ons toegewezen en kunnen we eindelijk verhuizen en hebben mijn kindjes eindelijk een plek voor zichzelf.
Onze waardering en dank is groot!
Nawal C.
24 mei 2023
Geachte mevrouw Ouald Chaib,
Ik ben zo blij heel blij stuur u een digitale knuffel en heel veel liefde. Ontzettend bedankt voor alle gedane moeite en toewensing. Zonder uw hulp had ik dit resultaat niet kunnen bereiken. Bewonder uw eerlijkheid, rechtvaardigheid en vooral uw inzet en hoe u duidelijk en helder aangaf wat wel en niet mag of kan. Duidelijk op feiten en waarheden aan en op alle fronten en vooral op een menselijke manier inzet. U gaf mij kracht nog enigszins hoop en behoud van mijn waardigheid. U nam echt alle tijd, al kon ik mij niet altijd goed verwoorden. uw geduld en hoe u mij altijd te woord stond, belt snel, en bevestigd alles voor mij. Vanaf het begin tot het eind hebt u alles voor mij verwoord en soms zelfs meer. hoe complex ik of de situatie ook was. Ik had mij geen betere jurist kunnen wensen ! Dankbaar dat u mij hebt bijgestaan.
Mw. S.
19 mei 2022
Wij zijn zeer goed geholpen door mevrouw Ouald Chaib met ons huurgeschil. Zij beschikt over een zeer grote kennis van de wetgeving en de communicatie verliep prettig. Dankzij haar hulp hebben wij de zaak op een positieve manier kunnen afsluiten.
Mac Donald
6 april 2022
Dankjewel Salima voor Alles, mensen die als Cow Boe spelen heb je goed een lesje laten leren. We hebben onze zaak gewonnen door jou. Bedankt voor al je adviezen en je Steun.
C. Bay
20 maart 2022
Ben heel tevreden over de wijze waarop mr. S. Ouald Chaib mij heeft bijgestaan in een emotioneel beladen familiekwestie die spoed vereiste. Professioneel, adequaat en met empathie wist zij de focus te behouden, waar ik haar met mijn emoties dreigde te overspoelen. Binnen korte tijd heeft zij het tot een voor mij bevredigende oplossing weten te brengen.
Ben haar daar zeer dankbaar voor.
Mw. W.
3 januari 2022
Perfect geholpen door mw. mr. S. Ouald Chaib! Ze was vlot bereikbaar, communicatief sterk, zeer betrokken en het belangrijkste van allemaal: door haar hebben we de rechtszaak kunnen winnen. Zeker en vast een aanrader voor een goede advocate!
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
H. de Spiegelaere
1 juli 2021
Ik ben heel erg goed geholpen door Mr. Salima Ouald Chaib waardoor mijn zaak tot een goed resultaat is gekomen. Ze luistert goed en is erg betrokken bij je zaak en geeft goed advies. Ik zal haar zeker aanbevelen werkt erg professioneel. Heel erg bedankt voor alles.
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
D. Yildiz
10 juni 2021
Beste Salima, Ik ben door u uitstekend geholpen en zou u absoluut bij anderen aanbevelen. Ik vind dat u doortastend heb opgetreden waardoor we de zaak gewonnen hebben. Nogmaals bedankt. vr. gr.
A.S. Fleur
2 april 2021
Beste Salima, een hele mooie uitkomst van mijn zaak. Reageert ook erg snel op de mail, wat ik erg fijn vond. Heel vakkundig geholpen. Een vrouw met hart voor de zaak en haar cliënten!
Dounia
30 maart 2021
Dear Lawyer salima, Please know how appreciative I am of all the time and effort you invested in my case against Azeke. You are professional, and i doubt any attorney would have achieved the positive results you obtained on my behalf. I am very proud to have you on my side. I am specially grateful to have your and infinite patience you demonstrated throughout this process. It was a difficult time for me and my daughter Christabel but you you did bring joy into our life. Thank you. If i may servas a reference,Please not hesitate to contact me. I wish sucess in both personal and professional life.
E.A. Pinkrah
11 november 2020
Mr. Salima heeft ons uitstekend en vakkundig bijgestaan tijdens een conflict. Vanaf dag 1 werden wij direct gerust gesteld door mr. Salima. Voordat wij bij mr. Salima terecht kwamen hadden wij andere advocaten en juridische bureaus benaderd. Van hen hoorden wij dat onze zaak kansloos is. Mr. Salima was de enige die direct positief reageerde en onze zaak in behandeling wilde nemen. Ze is een talentvolle advocaat en zeer deskundig. Daarnaast reageert ze altijd snel op e-mailberichten en is ze erg betrokken. Deze zaak hebben wij dankzij mr. Salima positief kunnen afsluiten met een prachtige uitspraak van de rechtbank. Super gedaan, nogmaals heel erg bedankt!
Shirin Y.
14 juli 2020
Ik ben erg kundig en adequaat bijgestaan door mevrouw Ouald Chaib. In een zaak waar andere juristen vonden dat mijn kans van slagen nihil was heeft zij dankzij haar kennis en kunde ervoor gezorgd dat de zaak voor mij positief is afgelopen.
Sibel G.
8 juli 2020
Ik heb waterschade opgelopen in mijn woning wegens lekkage. Zowel mijn kelder als de woonkamer stond deels onder water. Ik heb vervolgens contact gezocht met meester Salima, omdat mijn verzekeraar de door mij geleden schade niet wilde vergoeden. Zij hadden het dossier gesloten. Dankzij de nodige adviezen van meester Salima heb ik nu het grote gedeelte van de geleden schade alsnog vergoed gekregen. Dankuwel mevrouw Ouald Chaib voor uw advies!
Anoniem
5 juli 2020
Laatst in een zaak geholpen door mevr. Salima, uitstekend en snel geholpen. Positief: Professionaliteit, Responsiviteit
Lucia C.
15 april 2020
Mr. Ouald Chaib is een fantastische advocaat. Zij heeft ons goed aangestuurd kan goed luisteren en inleven wat haar cliënt meemaakt. Dankzij haar aansturing en adviezen hebben wij onze zaak tot een goed einde weten te brengen. Ik hoop niet dat wij ooit nog een advocaat nodig hebben maar als het nodig is dan gaan wij zeker weer naar mr. Ouald Chaib.
Astrid W.
15 maart 2020
Ik had aan mevrouw mr. S. Ouald Chaib gevraagd om mij in een hoger beroep zaak over bewindvoering bij te staan. Het was onzeker of ik deze zaak zou winnen maar toch ging zij hiermee aan de slag. Mevrouw Ouald Chaib heeft zich voor de volle honderd procent hiervoor ingezet. Mevrouw Ouald Chaib had gedegen kennis over mijn zaak en gaf de nodige adviezen aan mij. Een pluspunt was dat ik overal bij werd betrokken en ik kreeg de gelegenheid om mijn mening te geven over het hoger beroepschrift en aanvullende akte in concept. Ik beveel mevrouw mr. S. Ouald Chaib van harte aan om u in een geschil rechtsbijstand te verlenen. Het resultaat is namelijk dat ik mijn zaak met glans heb gewonnen.
Joan S.
9 december 2019
Ik ben heel goed bijgestaan door meester Salima. Ze was volhardend en inventief in het benaderen van een energieleverancier, die mij een buitensporig hoge boete in rekening bracht voor contractbreuk wegens overstappen naar een andere leverancier. Rechtsgang is voorkomen en haar adequate toepassing van haar kennis heeft geleid tot een gunstige eindoplossing. Ik raad haar ten zeerste aan.
Joe W.
12 november 2019
Ik ben erg kundig en adequaat bijgestaan door Meester Salima. Nadat ik tijdenlang door allerlei (gemeentelijke) instanties van het kastje naar de muur ben gestuurd, heb ik door Meester Salima een langslepende kwestie eindelijk in beweging gekregen en mijn gelijk in de zaak gekregen. Dank Meester!
Roy T.H.
4 juli 2019
Ik heb Salima leren kennen als een meelevende, betrokken advocaat, die graag echt mensen helpt met het oplossen van een probleem. Soms is haar advies al genoeg om een goed resultaat te bereiken. Als u dus op zoek bent naar een goede advocaat die behulpzaam, betrokken en resultaatgericht is, dan beveel ik haar van harte aan.
Anoniem
15 mei 2018
In ieder geval wil ik u hartelijk danken voor uw diensten. Uw energie, snelheid en voortvarendheid heeft me aangenaam getroffen. Mochten zij hebben besloten geen uitzettingsprocedure in gang te zetten, dan is dat geheel aan u te danken. Hopelijk kan het dossier dan ook gesloten blijven. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal ik met uw goedvinden graag weer van uw diensten gebruik maken.
Anoniem
2018
Beste mevrouw Ouald Chaib, Allereerst hartelijk dank voor al uw hulp. Ik ben ontzettend blij hiermee! Het heeft een hele hoop stress van mijn schouders afgehaald. Ik snap dat het dossier gesloten moet worden en ik hoop dan ook met heel mijn hart dat deze gesloten kan blijven. Mocht ik ooit nog juridische hulp nodig hebben zal ik aan u denken.
Anoniem
21 december 2017