‘Advocaat gezocht voor de herstelregeling bij de Belastingdienst’

‘Advocaat gezocht voor de herstelregeling bij de Belastingdienst’

Enige maanden geleden heb ik mij aangemeld om gedupeerden bij te staan ter zake de herstelregeling bij de Belastingdienst. Afgelopen week ontving ik de positieve beslissing. Vanaf heden kunnen de gedupeerden zich ook tot mij wenden. Het aanmelden dient door middel van een formulier te gebeuren (lees vooral verder).

Hieronder heb ik de stappen uiteengezet voor gedupeerden die zich graag willen laten bijstaan door een advocaat maar niet goed weten hoe ze zich kunnen aanmelden:

Stap 1
Ga naar de website van rechtsbijstand (klikbaar). U dient op de pagina naar beneden te scrollen tot u het kopje ‘meer over advocaat in toeslagenaffaire’ ziet. Daarop kunt u klikken.

Stap 2
Op de desbetreffende pagina rechts onder het kopje “ga hier naar het aanvraagformulier gratis Rechtsbijstand en vul het in’ klikken. Klik op deze link om het formulier te downloaden en in te vullen.3

Stap 3
Dit formulier dient u in te vullen. Let op: bij nummer 4 kunt u ook uw voorkeursadvocaat aangeven. Dit formulier dient u vervolgens per email aan toeslag@rvr.org te versturen. Op termijn wordt u dan of in contact gebracht met uw voorkeursadvocaat dan wel met een andere advocaat bij u in de buurt.

Hebt u nog vragen, stel ze hieronder dan gerust of stuur een bericht via deze link.

#toeslagenaffairebelastingdienst #gratisbijstanddooradvocaten

Auteur: Mw. mr. S. Ouald Chaib

Geef een antwoord